Assortiment

Je kunt eigenlijk het hele jaar door van onze oogst eten. Dat komt doordat we onze gewassen heel uitgebalanceerd kiezen en telen met de seizoenen mee. Zo verbouwen we in de herfst en winter bijvoorbeeld spruiten, prei, boerenkool, veldsla en winterpostelein. In de lente kun je onder andere smullen van andijvie, chinese kool, diverse soorten sla en snijbiet. In de zomer hebben we een overvloed aan allerlei boon soorten, sla, palmkool, kruiden, tomaten en natuurlijk onze befaamde aardbeien. Voor elk wat wils!


Verkoop

Momenteel leveren wij onder andere nog aan verschillende groothandels in Nederland en België. Onze voorkeur gaat echter uit naar een korte keten, dus vooral veel regionale afzet zoals webwinkels en huisverkoop. Je bent op vrijdagmiddag, van 14.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag, van 9.00 uur tot 16.00 uur, van harte welkom in onze boerderijwinkel. Hier verkopen we onze eigen producten aangevuld met groenten en fruit van collega BD- en bio-boeren uit de regio, Nederland en aangrenzende Europese landen.

Boodschappen en gezelligheid

Boodschappen doen bij De Kromme Lepel is heel simpel; wij hebben alles mooi voor je uitgestald en verder mag je als klant alles zelf doen. Dus je neemt je eigen tasje van thuis mee, vult dat met de producten in de winkel en weegt het zelf af. Vervolgens kun je betalen via overmaking of met cash. En ondertussen maak je een gezellig praatje met ons of met een van de andere gelijkgestemde klanten. We hopen dat je van ons erf vertrekt niet alleen met een volle boodschappentas, maar ook met (her)waardering voor de natuur én nieuwe vriendschappen in je hart. Graag tot gauw op De Kromme Lepel!